Pages


Petikan Hadith Kelapan, Kitab "Empat Puluh Hadith Kelebihan Ilmu Dan Ulama'"

Kedai Buku Tinta Ilmu, Lot 2-8-8, Tingkat 1, Pusat Beli Belah Ole-Ole, Jalan Pinang A 18/A, Seksyen 18, 40200 SHAH ALAM, Selangor.

Friday, March 26, 2010

Wirid Dan Doa Selepas Solat

Selepas solat fardu pada tiap-tiap hari biasanya kita berwirid dan berdoa terlebih dahulu sebelum kita bangkit meninggalkan solat. Terdapat wirid dan doa yang panjang dan ringkas, kita boleh memilih antara keduanya sesuai dengan waktu dan tuntutan keadaan.

Sebahagian orang nampaknya lebih suka mengamalkan wirid dan doa yang panjang-panjang, sementara sebahagian yang lain tidak berwirid sama sekali, namun ada juga setelah memberi salam terus pergi meninggalkan tempat solat.

Dengan mengetahui fadilat-fadilat serta kelebihan-kelebihan wirid dan doa selepas solat fardu, Insya-Allah dapat mendorong dan menggalakkan orang yang malas di samping melipatgandakan pengalaman orang yang sebelumnya sudah berjinak-jinak dengan wirid dan doa selepas solat.

- Penyusun

KANDUNGAN

Bab 1: Perturan Berwirid Selepas Solat
Bab 2: Cara Menyusun Sesuatu Doa
Bab 3: Doa-Doa Pilihan

Harga = RM8.50
Mukasurat = 87
Penyusun = Said Bin Che Ros
Penerbit = Pustaka Haji Abdul Majid Sdn Bhd

2 Comments:

Anonymous said...

Assalamualaikum..mcm mana nak oder?

BookKeeper said...

waalaikumussalam wbt.. tuan hanya perlu emel kpd saya nama penuh, alamat, tajuk buku serta kuantitinya.. insyaAllah saya akan hantar ke alamat yang diberikan..
terima kasih

Popular Posts

Borang Pesanan / Soalan / Pendapat

Nama:
Nombor Telefon:
Alamat Surat Menyurat:
Alamat Email:
Pesanan:

Home

IKLAN!!!

IKLAN!!!
Sticker Keyboard Arab. RM 7.00 je satu...